Shopping Cart
0 items
 
Brands
 
Currency
 
MEDIUM PEMBAYARAN
 


 

 KHIDMAT PENGHANTAR

 

 SERTAI KAMI DI FACEBOOK :

KEDAISIBERNEKA

JOM SERTAI KAMI!

 

 

PARIWARTA


 

 

JUMLAH
PENGUJUNG

free counter with statistics
 
Advertisement
 

PT WIDURI KOPI SERI MAHKOTA DEWA 8 IN 1

PT WIDURI KOPI SERI MAHKOTA DEWA 8 IN 1
Click to enlarge
Price: RM28.00
Availability: In Stock
Model: 25GM X 15 SACHETS
Manufacturer: PT WIDURI
Average Rating: Not Rated


Share This

 

PT WIDURI KOPI SERI MAHKOTA DEWA 3 IN 1
| SAIZ : 15 SACHET | HARGA : RM 28.00 |

 

SEJARAH

Pohon Mahkota Dewa (Phaleria Macrocarpa) berasal dari hutan belantara di Papua New Guinea dan jika tanahnya subur ketinggiannya boleh mencapai hingga 5 meter. Buahnya berwarna merah menyala seperti epal dan boleh berbuah sepanjang tahun jika tidak diganggu oleh pencemaran aktiviti manusia.

Sudah berkurun khasiat Mahkota Dewa menjadi rahsia istana Kesultanan Kepulauan Jawa. Sejak diketahui umum, Mahkota Dewa kini digunakan secara meluas dalam perubatan alternative untuk pelbagai penyakit di Indonesia.

KOPI SERI MAHKOTA DEWA  dirumus khas daripada herba-herba yang terpilih dan berkualiti tinggi seperti Phaleria Papuana, Eurycoma Longifilia, Zaffaron, Ginseng , Stevia,  Butea Superba dan Fresh Coffee. Ia dapat membantu melancarkan perjalanan darah, membuang angin dalam darah, dan mencuci keracunan dalam darah.

KOPI SERI MAHKOTA DEWA juga dapat mengurangkan kadar kolestrol dan tekanan (stress). Bagi mereka yang sibuk, minumlah Kopi Seri Mahkota Dewa ini untuk menahan rasa lapar dan dapat membantu menambahkan tenaga segera (instan energy) dan antibody tubuh badan untuk melawan penyakit.

Ianya juga dapat memulihkan tenaga dalaman (tenaga batin). Membantu melawaskan pembuangan air kecil dan besar. Khasiat yang terkandung di dalam setiap sachet ini pastinya menjamin kesihatan dalaman dan luaran agar anda sekeluarga berasa sihat dan bertenaga sepanjang masa.

CARA PENYEDIAN :

Tuangkan satu sachet Kopi Seri Mahkota Dewa ke dalam 120ml air panas, kemudian kacau sehingga sebati. Sedia untuk dinikmati. 

 

 

 

                

 

 

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

There are no additional images for this product.