Shopping Cart
0 items
 
Brands
 
Currency
 
MEDIUM PEMBAYARAN
 


 

 KHIDMAT PENGHANTAR

 

 SERTAI KAMI DI FACEBOOK :

KEDAISIBERNEKA

JOM SERTAI KAMI!

 

 

PARIWARTA


 

 

JUMLAH
PENGUJUNG

free counter with statistics
 
Advertisement
 

MAKLUM BALAS PELANGGAN

Apa kata mereka mengenai khidmat & layanan kami...

 
Berikut adalah beberapa feedback yang kami terima dari para pelanggan yang telah berurusan dengan kami :
 
 

   
     "Terima kasih kerana barang yg saya pesan dah terima td dgn 
      baik..dlm masa 3 hari sja saya tggu..mmg cepat dan tepat.."
      
      - Noor Affandy bin Amat,
        Perak.

        (21/7//2011)

 

"I just want to say that the customer service I obtained from Khairil Anizan is excellent.  Although my order was not a large one and had to be sent all the way to London, Khairil had dealt with my queries and order very quickly and efficiently.  I received my order in a nice package and the items arrived in good condition.  The worry for some overseas customer will naturally be that once payment had been made, the order either does not arrive or the item sent is not the genuine goods that were ordered.  This is not the case at all with this company.  Once payment was made, a confirmation of receipt of money was given promptly and the items were despatched immediately.  I received exactly what I ordered and I am impress with the customer service. I will certainly continue to purchase items from this company again."

- Michelle Lee
  London.

  4/4/2011
 


"Perkhidmatan yang mudah, diyakini, telus dan efektif...saya memang puas hati dengan servis "Kedai Serbaneka Online" ini...Diharap dapat kekalkan dan mengikut peredaran zaman di masa hadapan.Terima kasih."

SHAHIRUL
- Pantai Dalam,
  Kuala Lumpur.
  1/2/2011


"Respons & Penghantaran yang cepat. Terima Kasih !"

AA
- Nibong Tebal
  29/12/2010


 "Terimakasih kerana pesanan yang dibuat melalui online ini begitu diambil perhatian oleh En. Khairil.  Saya sangat berpuashati dengan layanan, pembungkusan dan penghantaran yang begitu cepat dan selamat.  Kejujuran En.Khairil memulangkan baki wang pesanan juga amat saya kagumi.  Kepada semua, inilah kedai online yang cekap, cepat dan boleh dipercayai. Terima kasih sekali lagi."

SUJANAH BT JANGBON
- Sarikei, Sarawak.
    6/12/2010

 
"Urusan pembelian e-shoppe yang boleh dipercayai. Produk di terima dalam 3 hari bekerja. Terima kasih, insyallah kita akan berurusan lagi..."
 
HAJJAH ANIM HAJI IBRAHIM
- Mantin, Negeri Sembilan.
  18/8/2010
 

 
"Saya amat berpuas hati dgn service dari En Khairil…response dan feedback yg cepat …saya mencuba product BIO Tonik …senandainya ada keserasian & dimakbulkan dari Allah …Inshallah saya akan memesan lagi…Terima kasih…Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya Aidil Fitri…. "

ZAMRI AZMAN ISA
- Lekir, Setiawan,
  Perak Darul Ridzuan.
  16/8/2010 (6hb. Ramadhan, 1431)


"Saya dari BRUNEI, Pengurusan anda sangat bagus dan profesional. Tidak cerewet serta cepat. Saya telah menerima pesanan saya kurang dari 12 hari dengan cara pembungkusan yang selamat. Syabas diatas khidmat anda dan semoga terus maju jaya."
 
ATLANTIS 2021
- Bandar Ser Begawan,
  Brunei Darus Salam.
  1/2/2010

"Salam, pertama kali menggunakan e-shoppe. Pujian patut diberikan kepada KA'AB.  Cepat & pantas...barang diterima dlm masa 3 hari bekerja..."
 
- ZAHARIAH ZAMBRI
Damansara.
15/10/09

"penghantaran barang yang segera dan harga berpatutan..."
 
WINA,
SUBANG JAYA.
2/3/2009

“Tiada masalah kelewatan menerima barang pesanan dan tiba tepat pada harinya. Terima kasih yang tidak terhingga dan InsyaAllah sekiranya Kapsul Pati Halia Nightriem sesuai pada saya penggunaannya akan diteruskan bagi menempah botol ke 3 & 4.”
 
NORZEAN BINTI NORZLAN,
BATU CAVES, SELANGOR.
 
19/1/2009

 

 
"Assalamualaikum.....
Terima kasih di atas penghantaran segera Sabun Taharah dan saya sedang menggunakannya. (
baca selanjutnya...) "

- Khalil Hajani
  Oya/ Mukah/ Sarawak
  17/9/2008 

 


"Barang yang dipesan telah diterima dalam tempoh yang singkat selepas pembayaran dibuat (urusan jual beli hanya mengambil masa 3 hari sahaja). Sungguh efisien..terima kasih."
 
- Ida Laila Wasil
  Desa Pandan, KL.
  12/8/2008